Welkom op mijn website! Als ZZP interim manager in de zorg sta ik klaar om mijn jarenlange werkervaring in de zorg met u te delen. Bij deze kan ik met trots zeggen dat ik meer dan 20 jaar werkervaring heb als zorgmedewerker, waarvan ruim 2 jaar als manager in zowel de thuiszorg als het verpleeghuis.

Mijn passie voor de zorg begon als zorgmedewerker, waar ik dagelijks met veel toewijding en empathie voor mijn patiënten zorgde. Gedurende mijn loopbaan realiseerde ik me echter dat ik een bredere impact wilde hebben en meer verantwoordelijkheid wilde dragen. Dit inspireerde mij om de stap te zetten naar managementposities, waar ik mijn leiderschapsvaardigheden en organisatorische talenten kon benutten.

Als ZZP verpleegkundige heb ik ook ervaring opgedaan in het werken als zelfstandige en het begeleiden van andere zorgprofessionals bij het opstarten van hun eigen ZZP-bedrijf. Ik geloof sterk in het delen van kennis en het ondersteunen van anderen in het bereiken van hun professionele doelen. Mijn coachingstrajecten zijn gericht op het bieden van praktische begeleiding en waardevolle inzichten om succesvol te zijn als ZZP'er in de zorg.

Of u nu behoefte heeft aan interim management in uw zorginstelling of op zoek bent naar begeleiding bij het starten van uw eigen ZZP-bedrijf, ik sta voor u klaar. Met mijn uitgebreide werkervaring, passie voor de zorg en toewijding aan het ondersteunen van anderen, ben ik ervan overtuigd dat ik u kan helpen uw doelen te bereiken.

Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken en uw organisatie of persoonlijke onderneming naar nieuwe hoogten te brengen. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Laten we samen uw succes in de zorgsector verwezenlijken!