Over mij

Soms zal je nooit de waarde van een moment weten, totdat het een herinnering wordt. - Dr. Seuss

 

Mijn reis:

van krantenjongen tot zelfstandig ondernemer

Hallo, ik ben Arijan, een trotse Haarlemmer. Mijn carrière begon met een krantenwijk, een baan die ik jarenlang met veel plezier heb uitgevoerd.


Na mijn middelbare school heb ik ervaring opgedaan in diverse sectoren, waaronder horeca, kunstgalerieën, detailhandel, administratie en bankwezen.


Mijn carrière in de zorg

In 2003 besloot ik een nieuwe weg in te slaan en begon ik als afdelingsassistent zorg bij Nieuw Unicum in Zandvoort. Datzelfde jaar startte ik ook met de opleiding tot verzorgende IG, een studie die ik sindsdien onafgebroken heb voortgezet.


In 2009 behaalde ik mijn diploma als verpleegkundige. Dankzij mijn proactieve en ondernemende instelling heb ik in diverse zorginstellingen gewerkt, van algemene ziekenhuizen en GGZ-instellingen tot revalidatiecentra, verzorgingshuizen, verpleeghuizen en thuiszorg.


Een nieuw hoofdstuk: ondernemerschap

Tussen 2014 en 2016 heb ik samengewerkt met verschillende investeerders om een 'roze' thuiszorgorganisatie op te zetten in Amsterdam, genaamd Gay Care, gericht op de LHBTI-gemeenschap. Met voldoende werkervaring op zak besloot ik vervolgens om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan.


Een passie voor muziek

In 2015 gooide ik het roer volledig om! Na het volgen van een opleiding en training bij de Moog Academie School for DJ's, begon ik in 2016 mijn carrière als DJ. Wat begon met vrijwillig draaien bij vrienden en vrijwilligersorganisaties, groeide al snel uit tot optredens in cafés, clubs en op festivals.


In 2017 besloot ik om mijn passie voor muziek en mijn ervaring in de zorg te combineren, en startte ik als zelfstandig DJ en verpleegkundige.