Over mij

Soms zal je nooit de waarde van een moment weten, totdat het een herinnering wordt. - Dr. Seuss

Ik ben

Van krantenjongen tot zelfstandig ondernemer.

Mijn naam is Arijan. Geboren en getogen in Haarlem.

Mijn eerste baantje was een krantenwijk, wat ik jaren met veel plezier heb gedaan.

Na de middelbare school heb ik mijzelf veelal georiënteerd in verschillende sectoren;
horeca, kunstgalerie, detailhandel/ retail, administratie en bankwezen.

Opleiding en werkervaring

In 2003 besloot ik mijzelf te laten omscholen richtingen de zorg en begon als afdelingsassistent zorg bij Nieuw unicum in Zandvoort. Dat zelfde jaar besloot ik nog om de opleiding tot verzorgende IG te volgen en ben sindsdien aan een gesloten wezen studeren.

In 2009 heb ik mijn diploma verpleegkundige behaald. Door mijn proactief en ondernemende houding heb ik binnen de zorgsector bij diverse instellingen gewerkt in algemeen ziekenhuis ,GGZ instellingen, revalidatie, verzorging/ verpleeghuis en thuiszorg.


Van 2014 tot en met 2016 heb ik samengewerkt met een aantal investeerders met het opzetten van een ‘roze’thuiszorg in Amsterdam genaamd Gay Care. Een thuiszorg voor de LHBTI gemeenschap. Eenmaal met voldoende werkervaring besloot ik nadien te starten als zelfstandig ondernemer.


Het is 2015 en het roer gaat om ! Na scholing en training bij Moog academie school for DJ's ben ik in 2016 gestart als DJ. Wat begon met vrijwillig draaien bij vrienden en vrijwilligersorganisaties, dat werd al vrij snel draaien in cafe's, clubs en festivals. 

Mijn eerste zelfstandige dienst was DJ en kort na de start hiervan besloot ik in 2017 om ook als zelfstandig verpleegkundige te starten.